تبلیغات
سلامت کار - آشنایی با استاندراد HACCP
 
درباره وبلاگ


به سلامت کار خوش آمدید * "سلامت کار" به طور تخصصی به مباحث پیرامون مسائل ایمنی و بهداشت در محیط کار پرداخته و تنها از طریق دو آدرس salamatkar.ir و salamatkar.mihanblog.com قابل دسترسی می باشد. دیگر وبسایت ها یا وبلاگ های موجود با نام مشابه در سایر سرویس های وبلاگدهی و یا سایر دامنه های اینترنتی (com.org...) ارتباطی با "سلامت کار" ندارند. * جهت دسترسی سریع و آسان به مطالب وبلاگ به طور طبقه بندی شده، از فهرست "موضوعات" وبلاگ استفاده نمایید.* در صورت وجود هرگونه سوال، انتقاد یا پیشنهادات خود از طریق منوی "تماس با مدیریت" اقدام نمایید. * همچنین می توانید ازطریق آدرس ایمیل heydari_pro@yahoo.com مستقیما با بنده در ارتباط باشید/. با تشکر .* میلاد حیدری چروده.* مدیر وبلاگ سلامت کار /.

مدیر وبلاگ : سلامت کار
موضوعات
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
سلامت کار
از علم تا عمل همراه با بهداشت حرفه ای
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
جمعه 4 اردیبهشت 1394 :: نویسنده : سلامت کار
آشنایی با استاندارد HACCP

http://s6.picofile.com/file/8184643784/2015_04_24_235728.jpg
HACCP به معنای تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی است،(HAZARD ANALYSIS CRITICAL CONTROL POINTS) و یک سیستم بهداشتی در مدیریت کیفیت در صنایع غذایی محسوب می گردد. HACCP را می توان یک سیستم کنترلی و یکی از راه کارهای عملی در پیشبرد اهداف بهداشت مواد غذایی دانست که در طول زنجیره مواد غذایی (از تولید کننده اولیه تا مصرف کننده نهایی) دارای کاربرد بوده و یا استفاده از آن نسبت به کیفیت بهداشتی فرآیندهای غذایی اطمینان حاصل می گردد. این سیستم مزایای زیادی در سازمان هایی دارد که در زنجیره تامین غذائی فعالیت می کنند و آنها را قادر می سازد تا کنترل کلیدی بر پروسه های گوناگون و منابع کنسانتره در فعالیت هایی داشته باشند که در تضمین سلامت غذایی امر حیاتی است. هم اکنون می توانید الزامات و آیین نامه اجرای این سیستم مدیریتی بهداشتی را از طریق لینک زیر دریافت نمایید.


Download  |  PDF  | 1.6 Mb



نوع مطلب : استانداردهای مدیریتی ایمنی، بهداشت و محیط زیست، 
برچسب ها : استاندارد حصپ، الزامات استاندارد تحلیل مخاطرات و کنترل نقاط بحرانی HACCP، دانلود راهنمای استاندارد سیستم HACCP، الزمات سیستم مدیریت و بهداشت در صنایع غذایی، HACCP چیست؟،
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب