تبلیغات
سلامت کار - نگهداری یخ در کارگاه های موقت
 
درباره وبلاگ


به سلامت کار خوش آمدید * "سلامت کار" به طور تخصصی به مباحث پیرامون مسائل ایمنی و بهداشت در محیط کار پرداخته و تنها از طریق دو آدرس salamatkar.ir و salamatkar.mihanblog.com قابل دسترسی می باشد. دیگر وبسایت ها یا وبلاگ های موجود با نام مشابه در سایر سرویس های وبلاگدهی و یا سایر دامنه های اینترنتی (com.org...) ارتباطی با "سلامت کار" ندارند. * جهت دسترسی سریع و آسان به مطالب وبلاگ به طور طبقه بندی شده، از فهرست "موضوعات" وبلاگ استفاده نمایید.* در صورت وجود هرگونه سوال، انتقاد یا پیشنهادات خود از طریق منوی "تماس با مدیریت" اقدام نمایید. * همچنین می توانید ازطریق آدرس ایمیل heydari_pro@yahoo.com مستقیما با بنده در ارتباط باشید/. با تشکر .* میلاد حیدری چروده.* مدیر وبلاگ سلامت کار /.

مدیر وبلاگ : سلامت کار
موضوعات
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
سلامت کار
از علم تا عمل همراه با بهداشت حرفه ای
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
شنبه 14 آذر 1394 :: نویسنده : سلامت کار
نگهداری یخ در کارگاه های موقت

http://s6.picofile.com/file/8226400042/ice_cubes.png
در فصول گرم سال بخصوص در اواخر بهار و فصل تابستان در پی افزایش مصرف آب جهت مصارف آشامیدن، و همچنین خنک نگه داشتن سایر خوراکی ها و نوشیدنی ها استفاده از یخ امری اجتناب ناپذیر است. این مسئله در محل های کار موقت همچون کارگاه های عمرانی و . . . پر رنگ تر از سایر سایت ها و کارخانجات و ادارات می باشد. چرا که بعلت موقت بودن کارگاه، سایت فاقد هر گونه تجهیزات سردخانه ای و حتی در پاره ای از موارد یخچال مناسب می باشد. بنابراین غالبا دیده می شود که بدون توجه به حداقل استانداردهای بهداشتی اقدام به ذخیره سازی یخ در فضاهای نامناسب می گردد که هم از یک سو بعلت عدم خاصیت عایق سبب آب شدن سریع تر یخ شده و از سوی دیگر که جنبه مهم و مورد نظر ما میباشد، خطرات بهداشتی است که یخ را در معرض آلودگی های ثانویه قرار می دهد. بر این اساس در فایل حاضر نکات مهم و کاربردی که جهت محافظت یخ طی نگهداری از جنبه بهداشتی و اقتصادی (کند آب شدن) در کارگاه های موقت نیاز می باشد جمع آوری گردیده است.

Download  |  PDF  | 200 Kb




نوع مطلب :
برچسب ها : روش های کاهش سرعت آب شدن یخ، ایمنی و بهداشت یخ، روش ساخت اتاقک عایق گرما، کولد باکس،
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب